null

Een enorm gezellig team, erg goed voor de bankrekening en veel flexibiliteit maakt dit een top bijbaan!

Maartje van Snippenberg, Fonky Sales
null

Een enorm gezellig team, erg goed voor de bankrekening en veel flexibiliteit maakt dit een top bijbaan!

Maartje van Snippenberg, Fonky Sales

Bijbaan

Gave opdrachten, een goed salaris en veel plezier!

Als student wil je graag reizen, stappen, uit eten gaan, bioscoopje pakken… o ja en ook nog je studie betalen. Je bent dus op zoek naar een uitdagende bijbaan die te combineren is met je studie en waarmee je gemakkelijk veel geld verdient, zodat je ook nog tijd overhoudt om het geld uit te geven. Fonky Sales heeft deze bijbaan voor jou!

Wat houdt een bijbaan bij Fonky in?

Met een bijbaan als Sales Agent leiden wij jou op tot salesexpert. Heb je geen ervaring? Geen probleem, wij leren jou de fijne kneepjes van het vak. Werken bij Fonky Sales kan je goed combineren met je studentenleven. Je bepaalt wekelijks je eigen werkdagen en leert veel nieuwe mensen kennen. Daarnaast beleef je de vetste feestjes & events en ga je samen met ervaren collega’s op pad om abonnees, donateurs of leden te werven. Dit doe je voor het project waar jij enthousiast van wordt. Verder upgrade je jouw CV met toffe (sales)trainingen van onze Fonky Faculty. Jij ontwikkelt tijdens het werken jouw psychologische, sociale en sales skills waar je de rest van je leven profijt van hebt. Werken bij Fonky Sales is een ervaring die je je leven niet meer vergeet.

Waarom Fonky?

 • Bovengemiddeld verdienen
 • Het gezelligste team van collega’s
 • Zelf bepalen wanneer je werkt
 • Goed te combineren met je studie
 • Basisloon plus een uniek bonussysteem
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Uitdagende bijbaan
 • Staat goed op je cv
 • Veel verantwoordelijkheid
 • Ruimte voor eigen initiatief
 • Werken voor de grootste A-merken
 • Bonussen voor het aandragen van vrienden

Hoe ziet een werkdag bij Fonky eruit?

Je begint je werkdag met collega’s op het pand en drinkt nog even een kopje koffie terwijl je luistert naar de aftrap die door de Sales Manager wordt verzorgd. Samen maak je je klaar om op pad te gaan. In de auto zet je een lekker muziekje aan en wissel je met je teamgenoot nog wat tips uit. De locatie is afhankelijk van het project dat je loopt en varieert van een winkelcentrum, beurs, musea, dierentuin of een wijk.

Op locatie verras je mensen met een leuk presentje en door het voeren van een gesprek kijk je of je wat voor hen kan betekenen. Je vertegenwoordigt het project dat jouw interesse heeft; zo werk je voor verscheidene Dagbladen, loterijen of een goed doel. Je staat altijd met een maatje aan je zij, wat de shift automatisch leuk maakt. Gedurende de dag voer je veel leuke gesprekken, schrijf je je volgende sale weg en door de aantrekkelijke bonusstructuur zie je je inkomsten van die dag snel stijgen.

Aan het einde van de werkdag rijd je met een goed gevulde portemonnee en een dosis nieuwe ervaring terug naar het pand waar collega’s klaar staan om de dag goed af te sluiten met een payday borrel (buiten corona om).

Wat zoek jij?

Studentenbaan

Iedere bijbaan is anders, maar als student bij Fonky Sales heb je ruimer te besteden dan de gewone student.

Meer info ›

Vakantiewerk

Tijdens de vakanties heb je veel vrije tijd. Het perfecte moment om een bijbaan te nemen en veel geld te verdienen! Het perfecte moment voor vakantiewerk.

Meer info ›

Tussenjaar

Ben jij aan het sparen voor die wereldreis waar je altijd al van hebt gedroomd? Overbrug je tussenjaar met een bijbaan bij Fonky Sales!

Meer info ›

Zomerbaan

Wil je nog snel jouw vakantie bij elkaar verdienen? Sparen voor de meubels in je nieuwe studentenkamer? Kies dan voor een zomerbaan bij Fonky Sales!

Meer info ›

Dit krijg je van ons

 • null
  Bovengemiddeld

  verdienen

 • null
  Flexibel inplannen
 • null
  Feestjes & Events
 • null
  Training &

  Ontwikkeling

Solliciteren

Solliciteer direct voor jouw ultieme studentenbaan of vakantiebaan! Ook zonder ervaring of zonder diploma kun je solliciteren bij Fonky Sales!