null

Ik ga niet naar mijn werk, ik ga naar Fonky Sales!

Anne Hendriks, Fonky Sales
null

Ik ga niet naar mijn werk, ik ga naar Fonky Sales!

Anne Hendriks, Fonky Sales

bijbaan

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende (studenten) bijbaan? Een bijbaan waarbij je gemiddeld €100,- per dag verdient en zelf je werkdagen mag inplannen? Ben jij een student of heb jij een tussenjaar en zoek jij een bijbaan dicht bij huis? Voel jij je aangesproken? Dan ben jij aan het juiste adres, want Fonky Sales is op zoek naar jou en heeft vestigingen in steden door heel Nederland. We zijn gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Eindhoven en in Groningen, de grootste studentensteden van Nederland en we blijven groeien! Wil jij bij het leukste en snelstgroeiende bureau van Nederland werken? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Voor meer informatie over onze bijbanen klik je meteen op een van de bijbanen hieronder!

Wij zoeken enthousiaste gastheren en -vrouwen die hét gezicht worden van de 50 topmusea in Nederland. Als ambassadeur heet je bezoekers welkom en vraag je of zij het museum willen steunen ter behoud van de kunst en cultuur van Nederland.

Ben jij student of heb jij een tussenjaar en wil jij gemiddeld €100,- per dag verdienen, werken met leuke collega’s en je werkdagen zelf kunnen inplannen? Bij Fonky Sales heb je alle flexibiliteit om te werken en leer je vaardigheden die in je carrière onmisbaar zijn.