null

Solliciteren bijbaan

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Solliciteren bijbaan

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!!

Studenten bijbaan: Sales Agent

Fonky Sales zoekt jou!

Een studenten bijbaan bij Fonky Sales betekent bovengemiddeld verdienen, je eigen dagen bepalen, werken met leeftijdsgenoten en wekelijkse borrels & feesten! Daarnaast profiteer je van leuke extra’s zoals korting op horecagelegenheden/sportscholen in jouw stad!

Als Sales Agent ben je promotor en verkoper voor verschillende opdrachtgevers zoals de Hartstichting, Woonbewust, Bankgiro Loterij, Omroepen, verscheidene dagbladen en nog vele andere. Zo houden we vette wijkacties en sta je op grote beurzen of braderieën. Daarnaast zal je ook in musea en dierenparken merken promoten en verkopen.

 • Wekelijks bepaal je je eigen werkdagen
 • Bovengemiddeld verdienen
 • Borrels, gala’s, festivals en seminars voor en door Fonkianen
 • Bonussen voor het aandragen van nieuwe medewerkers (bijvoorbeeld je vrienden en medestudenten)
 • Werklocaties: o.a. Schiphol, Rijksmuseum, Huishoudbeurs, Groningermuseum, Ouwehands en meer dan 50 andere!

Lijkt deze bijbaan je wat? Ben jij communicatief vaardig en beheers jij de Nederlandse taal goed? Meld je dan snel aan door het sollicitatieformulier bovenaan deze pagina in te vullen. Wij hebben 8 gezellige vestigingen in Nederland. Bij het solliciteren kun je de vestiging kiezen bij jou in de buurt. Na aanmelding nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. Klikt het van beide kanten? Dan nodig we je uit voor een kennismakingsgesprek op de vestiging.

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn! 

Ben je op zoek naar een vaste baan bij ons op kantoor? Bekijk dan onze vacatures op kantoor.

 

Corona-update

Tijdens de lockdown is het nog steeds mogelijk om bij ons te solliciteren. De kennismaking en training vinden dan digitaal plaats. De eerste werkdag zal, afhankelijk van de ontwikkelingen, in januari plaatsvinden.

 • null
  Bovengemiddeld verdienen
 • null
  Flexibel inplannen
 • null
  Feestjes & Events
 • null
  Training & Ontwikkeling

Fonky Facts

0
Paydayborrels per jaar
0
is de gemiddelde leeftijd van onze medewerkers
0
% studeert fulltime naast hun Fonky Sales baan
0
+ fonkypeople zijn onderdeel van de fonkyfamily