null

Fonky Sales biedt het totaalpakket voor de student: bonussen, begeleiding en borrels!

Quinton Verbon, Fonky Sales
null

Fonky Sales biedt het totaalpakket voor de student: bonussen, begeleiding en borrels!

Quinton Verbon, Fonky Sales

Studentenbaan

Werken naast je studie

Wil jij de ultieme studentenbaan? Ben jij student en wil jij op kamers wonen, chillen en feesten met vrienden? Daarnaast ook wekelijks sporten en ook nog eens tijd vrij maken voor je studie? Bij Fonky Sales kun jij je werk perfect afstemmen op je studie, want naast hoge verdiensten bepaal jij als Sales Agent zelf wanneer je werkt.

Relevant studentenwerk

Geld verdienen en vrienden als collega’s is geweldig, maar het liefst wil je natuurlijk een studentenbaan op je CV zetten die ook relevant is. Fonky Sales zorgt ervoor dat je psychologische, communicatieve en sociale skills ontwikkelt. Of je nu manager of psycholoog wordt, skills die je de rest van je leven bij blijven. Door middel van trainingen én on-the-job experience geven wij je relevante ervaring mee tijdens het studentenwerk waarmee jij je in te toekomst kunt profileren.

Veelgestelde vragen door studenten

Op welke dagen ga je werken?

Het prettige is dat je afhankelijk van je project elke dag kan werken (ma t/m zo) en jij bepaalt welke dag(en) je werkt. Wij verwachten dat je minimaal één keer in de week kan werken.

Wat zijn de werktijden?

Er zijn verschillende werktijden bij Fonky Sales. De twee meest voorkomende zijn: van 9:00 tot 17:00 en van 14:00 tot 21:00. Afhankelijk van het project waar je op wordt ingedeeld, krijg je de werktijden tijdens de workshop te horen.

Wat ga je verdienen?

Bij Fonky Sales verdien je naast een vast bedrag ook bonussen. Des te meer je verkoopt en/of nieuwe medewerkers aandraagt, des te meer je verdient. Fonky Sales keert een basisloon uit met aantrekkelijke bonussen!

Bij Fonky Sales draait alles om jou!

Wij kijken naar jou als mens én naar jouw kwaliteiten. Wij trainen jou, zetten je in op je talenten én zorgen dat jij deze kunt ontplooien tijdens het studentenwerk. Bij Fonky Sales respecteren én accepteren wij iedereen zoals hij/zij is. Wij zijn vrienden én collega’s waarbij het niet alleen maar om werk draait. Bij ons draait het ook om plezier met elkaar. Of je nu 18 of 25 bent, jij bent onderdeel van de grote #FonkyFamily!

Lees meer

Werken in de sales

Wanneer je loon binnen is moet dat gevierd worden! Wij doen dat iedere maand op de vestiging tijdens de Payday Borrel!

Meer info >

Fonky Faculty

Onze officiële Fonky Faculteit biedt jou de gelegenheid verschillende verdiepende trainingen te volgen en door te groeien binnen Fonky Sales.

Meer info >

Fonky Fun

Plezier is net zo belangrijk als het behalen van het resultaat. Deze worden jaarlijks groots gevierd tijdens het Fonky Feest!

Meer info >

Salesgames

Wij hebben het hele jaar door de geweldigste salesgames waar je naast dikke cadeaus ook de meest bijzondere reizen naar het buitenland kunt verdienen!

Meer info >