null

In het zonnetje geld verdienen? Een zomerbaan bij Fonky Sales maakt het mogelijk

Fonky Sales
null

In het zonnetje geld verdienen? Een zomerbaan bij Fonky Sales maakt het mogelijk

Fonky Sales

Zomerbaan

Waarom een zomerbaan bij Fonky Sales?

Wil je nog snel jouw vakantie bij elkaar verdienen? Sparen voor de meubels in je nieuwe studentenkamer? Of relevante werkervaring op doen voordat je studie weer begint? Kies dan voor een zomerbaan bij Fonky Sales! Je bepaalt dan wekelijks je eigen werkdagen en hebt zelf invloed op de hoogte van je salaris. Ideaal dus als je even flink wilt cashen! Naast veel flexibiliteit en hoge verdiensten werk je met gezellige leeftijdsgenoten en heb jij toegang tot de mooiste zomerfeesten en (kortings)acties.

Wat ga je doen?

Met een Sales Agent bijbaan ben je promotor en verkoper voor verschillende opdrachtgevers zoals de Hartstichting, KPN, de Bankgiro Loterij, WNL, verscheidene dagbladen en nog vele andere. Zo houden we vette wijkacties en sta je op grote beurzen of braderieën. Daarnaast zal je ook in musea en dierenparken merken promoten en verkopen. Lekker veel buiten in het zonnetje dus!

Solliciteren

Klinkt dit als een mooie tijdsbesteding van jouw zomer? Meld je dan via het formulier aan voor één van onze 9 gezellige Fonky vestigingen! Na aanmelding nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismaking. Klikt het van beide kanten? Dan trainen wij jou en kan je meteen beginnen met jouw zomerbijbaan!

Fonky Stories

Lees meer

Vakantiewerk in de sales

Wanneer je loon binnen is moet dat gevierd worden! Wij doen dat iedere maand op de vestiging tijdens de Payday Borrel!

Meer info >

Fonky Faculty

Onze officiële Fonky Faculteit biedt jou de gelegenheid verschillende verdiepende trainingen te volgen en door te groeien binnen Fonky Sales.

Meer info >

Fonky Fun

Plezier is net zo belangrijk als het behalen van het resultaat. Deze worden jaarlijks groots gevierd tijdens het Fonky Feest!

Meer info >

Salesgames

Wij hebben het hele jaar door de geweldigste salesgames waar je naast dikke cadeaus ook de meest bijzondere reizen naar het buitenland kunt verdienen!

Meer info >