null

Na een lekker dagje te hebben gewerkt is er altijd wat te doen op het pand.

Dave Meijer, Fonky Sales
null

Na een lekker dagje te hebben gewerkt is er altijd wat te doen op het pand.

Dave Meijer, Fonky Sales

cases

FonkyCases die het verschil maken

Fonky Sales werkt opvallende en impactvolle marketingcampagnes uit voor diverse grote regionale en landelijke A-merken in Nederland. Wij richten ons op het werven van donateurs voor goede doelen, het werven van deelnemers voor loterijen, maar ook voor het bijdragen aan het behoud van de Nederlandse cultuur en het promoten van de landelijke uitgeverijen die de persvrijheid van Nederland verkondigen! Ons doel is blijvende en waardevolle impact te creëren met op maat gemaakt en meetbare campagnes.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Verkennen
Een moment geduld aub.

FonkyCases

Dagbladen

Als Sales Agent Dagbladen werf je nieuwe lezers voor landelijke en regionale dagbladen in Nederland.
 
 
 

Goede doelen

Als Sales Agent Goede doelen werk je als ambassadeur van een goed doel om nieuwe donateurs te werven om onderzoek mogelijk te maken voor een betere toekomst.
 

Loterijen

Als Sales Agent Loterijen word jij ingezet voor de grootste loterijen van Nederland om nieuwe leden te werven. Deze loterijen steunen naast het behoud van kunst en cultuur ook goede doelen in Nederland.

Ambassadeur Musea

Als Gastheer/Gastvrouw heet je bezoekers van verschillende musea in Nederland welkom en geeft hen de mogelijkheid om zowel gratis naar binnen te gaan, als het behoud van kunst en cultuur te steunen.

Groene stroom

Als Promotor sta je instore bij de Mediamarkt om namens een energieleverancier nieuwe leden te werven voor groene stroom.

fonkyclients