null

Na een lekker dagje te hebben gewerkt is er altijd wat te doen op het pand.

Dave Meijer, Fonky Sales
null

Na een lekker dagje te hebben gewerkt is er altijd wat te doen op het pand.

Dave Meijer, Fonky Sales

Cases

Cases die het verschil maken

Fonky Sales werkt opvallende en impactvolle marketingcampagnes uit voor diverse grote regionale en landelijke A-merken in Nederland. Wij richten ons op het werven van donateurs voor goede doelen, het werven van deelnemers voor loterijen, maar ook voor het bijdragen aan het behoud van de Nederlandse cultuur en het promoten van de landelijke uitgeverijen die de persvrijheid van Nederland verkondigen! Ons doel is blijvende en waardevolle impact te creëren met op maat gemaakt en meetbare campagnes.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Verkennen
Een moment geduld aub.

Projecten

Dagbladen

Als Sales Agent Dagbladen werf je nieuwe lezers voor landelijke en regionale dagbladen in Nederland. Je werkt op diverse locaties in Nederland waaronder markten, beurzen en braderieën.

Goede doelen

Als Sales Agent Goede doelen werk je als ambassadeur van een goed doel om nieuwe donateurs te werven om onderzoek mogelijk te maken voor een betere toekomst.
 

Loterijen

Als Sales Agent Loterijen word jij ingezet voor de grootste loterijen van Nederland om nieuwe leden te werven. Deze loterijen steunen naast het behoud van kunst en cultuur ook goede doelen.

Ambassadeur Musea

Als ambassadeur heet je bezoekers van musea in Nederland welkom en geeft hen de mogelijkheid om gratis naar binnen te gaan en het behoud van kunst en cultuur te steunen.

Ledenwerving

Voor dit project word je als Sales Agent ingezet voor het werven van leden voor een vooraanstaande publieke omroep. Naast publieke zendtijd steunt deze omroep ook goede doelen.

Recruitment

Naast het werven voor projecten heb je als Sales Agent ook de mogelijkheid om samen met je Recruiter zowel op straat als online opzoek te gaan naar nieuwe collega’s voor je vestiging.

Fonky Clients