null

Na een lekker dagje te hebben gewerkt is er altijd wat te doen op het pand.

Dave Meijer, Fonky Sales
null

Na een lekker dagje te hebben gewerkt is er altijd wat te doen op het pand.

Dave Meijer, Fonky Sales

Over Ons

Het beste field marketing bureau van Nederland

De naam Fonky Sales is in 2011 ontstaan toen drie jonge ondernemers hun ervaring en krachten bundelden om het beste Fieldmarketing bureau van Nederland te worden. Het op een overtuigende en enthousiaste manier overbrengen van ‘de vonk’ is nog steeds onze grootste kracht. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een groot en professioneel team van ervaren mensen. Op de Fonky Faculty leiden wij op geheel eigen wijze jonge, getalenteerde mensen op tot succesvolle verkopers die de beste resultaten behalen. Een goede samenwerking, plezier maken en een betrokken werkhouding staan daarbij elke dag centraal. We blijven de vonk doorgeven. Ook aan jou?

DAPPER ervaring zorgt voor de hoogste conversies

Bij Fonky Sales staat kwaliteit en een plezierige beleving voorop. De digitale omgeving van Fonky Sales is op maat in te zetten voor iedere gewenste campagne. Dit maakt onze dienstverlening ongekend krachtig én uiterst effectief. De lidmaatschappen, abonnementen, donateurs en leden die wij jaarlijks aanleveren aan onze duurzame relaties kennen de hoogste conversies van de markt. Hierbij bouwen wij aan een duurzaam fundament gebaseerd op onze kernwaarden: Doorzetter, Authentiek, Plezier, Professioneel, Eerlijk, Resultaat, of kortweg DAPPER.

Lees verder over onze persoonlijke benadering

Iedere case een persoonlijke benadering voor het beste resultaat

Fonky Sales zorgt ervoor dat iedere case een persoonlijke benadering krijgt. Passend bij de kernwaarden, doelgroepen en doelen van de opdrachtgever. Voor het grootst haalbare succes denken wij graag met de opdrachtgevers mee hoe wij de omzetten kunnen vergroten of conversies kunnen laten stijgen. Deze persoonlijke benadering wordt gewaardeerd zowel door onze klanten als door de doelgroep van onze klanten. Hierdoor stijgt de kans op conversie én worden betere resultaten behaald.

Bekijk onze cases ›

FonkyCases

Dagbladen

Als Sales Agent Dagbladen werf je nieuwe lezers voor landelijke en regionale dagbladen in Nederland.
 
 
 

Goede doelen

Als Sales Agent Goede doelen werk je als ambassadeur van een goed doel om nieuwe donateurs te werven om onderzoek mogelijk te maken voor een betere toekomst.
 

Loterijen

Als Sales Agent Loterijen word jij ingezet voor de grootste loterijen van Nederland om nieuwe leden te werven. Deze loterijen steunen naast het behoud van kunst en cultuur ook goede doelen in Nederland.

Ambassadeur Musea

Als ambassadeur heet je bezoekers van musea in Nederland welkom en geeft hen de mogelijkheid om gratis naar binnen te gaan en het behoud van kunst en cultuur te steunen.