null

Ik zou de Young Professionals bij Fonky Sales omschrijven als energiek, uitgesproken en jong. Iedereen probeert het maximale uit zichzelf te halen en zet op zijn eigen manier het resultaat neer. Deze mensen maken mijn baan super leuk!

Niels Littooij, Fonky Sales
null

Ik zou de Young Professional bij Fonky Sales omschrijven als energiek, uitgesproken en jong. Iedereen probeert het maximale uit zichzelf te halen en zet op zijn eigen manier het resultaat neer. Deze mensen maken mijn baan super leuk!

Niels Littooij, Fonky Sales

Carrière

Klaar voor dé droomstart van jouw carrière?

Fonky Sales is constant aan het ontwikkelen: klein begonnen vanuit een studentenkamer in Groningen en uitgegroeid tot een landelijk Fieldmarketing bureau met 500 jonge medewerkers. Gevestigd in 9 steden in Nederland onderscheiden wij ons in kwaliteit en innovatie. We gaan door met onze groei en zijn daarom op zoek naar ambitieuze mensen die met ons mee willen in de ‘Fonky Journey’. 

Bij Fonky Sales bieden we uitdagende junior functies voor een droomstart van je carrière en senior functies aan. Je kunt bij ons nog met één been in je studentenleven blijven staan en ondertussen wél unieke management ervaringen opdoen. Zo groei je uit tot een serieuze Young Professional.

Houd je ervan om uitgedaagd te worden? Wil je op jonge leeftijd al leidinggevende ervaring opdoen en jezelf ontwikkelen als manager? Check dan onze vacatures bij de vestigingen. Lever je liever een bijdrage aan ons Marketing & Communicatie, Research & Development, ICT, Human Resource, IT, Finance of Contact team op ons hoofdkantoor in hartje Utrecht? Check dan onze vacatures op het hoofdkantoor.

Fonky Stories over carrière maken