null

We bieden jong talent de mogelijkheid om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan goede doelen en duurzame projecten.

Ruben Slaats, Fonky Sales
null

We bieden jong talent de mogelijkheid om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan goede doelen en duurzame projecten.

Ruben Slaats, Fonky Sales

Van Fonk Naar Flame

Donatieprogramma ‘van Fonk naar Flame’

Het spreekwoordelijke ‘in vuur en vlam staan’ is het brandende verlangen wat de drie oprichters hadden toen zij Fonky Sales startten in 2011. De naam Fonky verwijst metaforisch naar dit brandende verlangen. Om mensen enthousiast te maken én te overtuigen moet de ‘Fonk’ overgebracht worden. Dit doen wij vanuit onze kernwaarde DAPPER én de visie om jong talent de nodige bagage te geven voor hun verdere carrière en een maatschappelijke bijdrage te leveren aan goede doelen en duurzame projecten. Naast de indirecte bijdrage die door middel van ledenwerving voor verschillende charitatieve en culturele instellingen in Nederland gedaan worden, steunen wij jaarlijks een gekozen maatschappelijk project.

Binnen Fonky Sales bestaat het donatieprogramma ‘van Fonk naar Flame’. “Iedere inschrijving van Fonky Sales staat gelijk aan een ‘Fonk’. Er wordt vanuit Fonky Sales voor iedere Fonk een bedrag gereserveerd. Medewerkers kunnen in het vierde kwartaal van ieder jaar, zelf projecten aandragen én kunnen meebeslissen waar het geld naartoe gaat. Heb jij een goed doel of project voor een Fonky Sales donatie? Laat het ons weten!

“Bij ondernemen hoort Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als wij samen met onze mensen een positieve bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld, doen wij dit met liefde.” – Jordy Oosterveld, Fonky Sales

“Bij ondernemen hoort Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als wij samen met onze mensen een positieve bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld, doen wij dit met liefde.”

Jordy Oosterveld, Fonky Sales

Gesteunde projecten