null

Dankzij Fonky Sales ben ik erachter gekomen waar mijn passie ligt: Verkopen.

Mert Yildirim, Fonky Sales
null

Dankzij Fonky Sales ben ik erachter gekomen waar mijn passie ligt: Verkopen.

Mert Yildirim, Fonky Sales

Werken in de sales

Jij bent op zoek naar een bijbaan in de sales! Maar wat houdt een bijbaan in de sales precies in? Werken in de sales is veel leuker dan de meeste mensen denken. Een sales bijbaan heeft namelijk veel voordelen, maar wat zijn deze voordelen? En waarom moet jij in de sales werken? Dit zijn de 5 belangrijkste voordelen:

Ontwikkeling

Je kan jezelf heel goed ontwikkelen op persoonlijk vlak. Je leert en weet heel goed wie je zelf bent en hoe je jezelf moet verkopen. Daarnaast doe je enorm veel ervaring op zoals communicatieve vaardigheden en gedragstechnieken. Deze kan je heel goed in het dagelijks leven gebruiken.

Verdiensten en vrijheid

Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe vaak je wilt werken. Je hebt dus heel veel vrijheid. Op het moment dat jij veel vrije tijd heb, kan je jezelf extra inplannen om te werken. Heb jij een drukke week, omdat je bijvoorbeeld tentamens hebt, plan je jezelf wat minder in. Op deze manier ben jij heel flexibel en kan je werken wanneer het voor jou uitkomt. Hoe meer je werkt, hoe meer je verdient! Vaak is dat bovengemiddeld.

Doorgroeimogelijkheden

Er zijn enorm veel doorgroeimogelijkheden. Hierdoor heb je continu nieuwe uitdagingen en kan je jezelf maximaal ontwikkelen en snel stappen maken. Dit is een mooie opstap naar het echte werk leven.

Je leert mensen begrijpen

Je bent continu bezig met andere mensen, omdat je de hele dag met mensen in gesprek bent. Je voert heel veel verschillende soorten gesprekken met verschillende mensen. Zo leer je de gedachtegang van mensen begrijpen. Je leert steeds beter één of twee stappen vooruit te denken.

Eerlijke sales

Veel mensen hebben een bepaald beeld bij sales, namelijk dat je opdringerig bent of mensen wat wilt aansmeren. Echter heb je dat zelf in de hand. Als je zelf in de sales werkt, ben je ambassadeur van je vak. Jij verkoopt iets waar mensen daadwerkelijk iets aan hebben. Als je dat op een fijne en eerlijke manier doet, zorgt dat weer voor tevreden mensen.

Meer lezen over werken in de sales

De best betaalde bijbaan

Je bent al even op zoek naar de best betaalde bijbaan, want je wilt tóch wel erg graag ´op kamers´ en dan ook nog wekelijkse je biertje of wijntje drinken met je huisgenoten en studiegenoten in de stad. Als de boodschappen dan ook nog om de hoek komen kijken weet je het zeker: ik heb een goed betaalde bijbaan nodig.

Lees meer ›

De leukste bijbaan vind je in de sales

Je kent het vast wel, op de verjaardag van tante Lien vraagt mijn oom mij naar verloop van tijd: ‘En heb je ook nog een leuke bijbaan naast je studie?’. Op dat moment ga ik er altijd even extra goed voor zitten. Ik heb namelijk de leukste sales bijbaan en dat mogen ze weten ook! Met als gevolg dat de bijdehante toon plaats heeft gemaakt voor enige verwondering.

Lees meer ›

Solliciteren

Ben jij na deze 5 voordelen op zoek naar sales vacatures? Solliciteer direct voor jouw ultieme studentenbaan of vakantiebaan! Ook zonder ervaring of zonder diploma kun je solliciteren bij Fonky Sales!