null

Dankzij Fonky kon ik mijn lang geplande reis realiseren en heb ik flink wat nieuwe vrienden gemaakt!

Lonneke Holt
null

Dankzij Fonky kon ik mijn lang geplande reis realiseren en heb ik flink wat nieuwe vrienden gemaakt!

Lonneke Holt

Tussenjaar

Ben jij aan het sparen voor die wereldreis waar je altijd al van hebt gedroomd? Heb je nog tentamens openstaan of wil jij gewoonweg even een tussenjaar? Tijdens je tussenjaar bij Fonky Sales kan je sparen voor de toekomst, want bij Fonky Sales verdien je als Sales Agent gemiddeld €140 per dag!

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan meteen bij Fonky Sales, want dan is een baan als Sales Agent de perfecte baan om jouw tussenjaar te overbruggen!

Zoveel werken als jij wilt
Waar je als student vaak maar 1 of 2 keer in de week kan werken, heb jij de mogelijkheid om iedere dag van de week te werken. Tel uit hoeveel je kan verdienen! Je collega’s zijn als vrienden en we borrelen regelmatig na werktijd met als hoogtepunt de maandelijkse Payday Borrel.

Doorgroeien
Ben jij ambitieus dan kun je via de Fonky Faculty doorgroeien van Sales Agent naar Sales Coach en Sales Professional. Voor de echte doorzetters is er misschien wel een plekje voor jou bestemd op kantoor. Kun je niet wachten? Solliciteer dan meteen op één van de openstaande (hoofd)kantoorfuncties via deze link.

#fonkyopreis

Santorini

Griekenland

New York

Verenigde Staten

Great Barrier Reef

Australië

Osaka

Japan

Taj Mahal

India

Hurghada

Egypte