Bijbaan Amsterdam

Solliciteren bijbaan

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

null
Pand bijbaan Amsterdam

Bijbaan Amsterdam

Solliciteren bijbaan

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Adres

Middenweg 185

1098 AN Amsterdam

Contact

Social media

Over Fonky Sales Amsterdam

Diversiteit is het codewoord als men het heeft over Fonky Sales Amsterdam. Naast dat het de beste studenten bijbaan van Amsterdam en omstreken is, bieden we je een plek waar je jezelf kan ontwikkelen, je veel flexibiliteit hebt en kan doorgroeien tot Sales Professional. En dat met een gezellige groep collega’s waarbij iedereen welkom is om het maximale uit zichzelf te halen. Of dat nou op je werkdag is of op het Leidseplein, waar steevast wordt doorgepakt na de traditionele payday borrels! ‘Niemand past hier niet’, is een veelgehoorde uitspraak aan de Middenweg 185, het adres van de vestiging.

Binnen Fonky Sales Amsterdam zijn veel studenten actief die een tussenjaar hebben ingelast of juist afstuderen en zich nog een jaartje willen ontwikkelen op het gebied van sales. Een prima mogelijkheid om te werken aan zowel je persoonlijke als professionele doelen. Ondertussen kun je ook nog flink de kas spekken! Of je nu een bijbaan voor langere tijd zoekt, een tijdelijke bijbaan of vakantiewerk, bij Fonky Sales ben je aan het goede adres. Wekelijks bepaal je namelijk je eigen werkdagen. Een bijbaan als Sales Agent is daarom de perfecte studenten bijbaan.

Twijfel daarom vooral niet om eens aan te komen waaien bij het kantoor in de hoofdstad om te checken hoe het er allemaal aan toe gaat. Schroom niet om je aan te melden of contact op te nemen en wie weet ben jij binnenkort wel onderdeel van een team dat het gezamenlijk doel heeft om de allerbeste te zijn. Tot op de vestiging!

Inside Fonky Sales Amsterdam

Het team

Fonky Amsterdam Stories

Locatie

Acties

Als werknemer bij Fonky Amsterdam krijg je toegang tot acties en/of kortingen bij de onderstaande merken.

“Records zijn er niet alleen om te breken maar vooral om te maken.” – Niek Witkamp, Fonky Sales

“Records zijn er niet alleen om te breken maar vooral om te maken.”

Niek Witkamp, Fonky Sales

Op zoek naar een vaste baan?

Ben jij op zoek naar vaste baan als Sales Manager of Sales Recruiter in Amsterdam? Bekijk dan hier de openstaande vacatures.