Bijbaan Den Haag

Solliciteren bijbaan

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

null

Bijbaan Den Haag

Solliciteren bijbaan

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Adres

Oranjestraat 3

2514JB Den Haag

Contact

Social media

Over Fonky Sales Den Haag

In Den Haag valt altijd wat te beleven! Lekker borrelen aan Het Plein, drink een ‘bakkie pleur’ op de Grote Markt en geniet van het strand in Scheveningen. Goed nieuws voor alle studenten in en rondom Den Haag, want sinds 1 maart 2021 is er een new kid in town. Fonky Sales Den Haag opent haar deuren! 

Of je nou op zoek bent naar een bijbaan voor langere tijd, een tijdelijke/parttime bijbaan of vakantiewerk, bij Fonky Sales Den Haag ben je aan het juiste adres. 

Als medewerker bij Fonky Sales Den Haag staat betrokkenheid hoog in het vaandel. Op onze nieuwe vestiging willen we het echte Fonky Family-gevoel overbrengen. Door middel van onder andere legendarische pay day borrels creëren we een hechte band met onze poule. Daarnaast investeren we veel in onze collega’s, hechten we waarde aan hun mening en betrekken we iedereen zoveel mogelijk bij alle plannen van de vestiging. 

Wil je samen met ons van je studententijd een toptijd maken en de vestiging Den Haag naar een hoger niveau tillen? Kom dan even langs bij het mooiste pand op de Oranjestraat 3 of solliciteer voor de leukste studentenbaan door het formulier hierboven in te vullen.

Inside Fonky Sales Den Haag

Het team

Fonky Den Haag Stories

Locatie

Acties

Als werknemer bij Fonky Amsterdam krijg je toegang tot acties en/of kortingen bij de onderstaande merken.

“Deze uitdaging; een nieuw pand, een nieuwe locatie en nieuwe mensen, dat is gewoon super vet!” – Rick Molders, Fonky Sales

“Deze uitdaging; een nieuw pand, een nieuwe locatie en nieuwe mensen, dat is gewoon super vet!”

Rick Molders, Fonky Sales

Op zoek naar een vaste baan?

Ben jij op zoek naar vaste baan als Sales Manager of Sales Recruiter in Den Haag? Bekijk dan hier de openstaande vacatures.