Bijbaan Eindhoven

Solliciteren bijbaan

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

null

Bijbaan Eindhoven

Solliciteren bijbaan

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Adres

Wal 1

5611 GE Eindhoven

Contact

Social media

Over Fonky Sales Eindhoven

Eindhoven is beoordeeld als meest innovatieve stad van Europa. Dat maakt de stad op zich al een trekpleister voor ambitieuze studenten van heinde en verre. Naast gezelligheid en talent voor de stad Eindhoven, levert dat ook veel vraag op naar een bijbaan. En laat Fonky Sales Eindhoven nou net een broedplaats zijn waar talenten de kans krijgen om uit te groeien tot ‘Sales legendes’!

In Eindhoven maken wij zowel technische universitaire studenten als innovatieve mbo’ers en hbo’ers wegwijs in de sales. Deze bijbaan heeft hen geholpen de beste versie van zichzelf te kunnen zijn in hun studentenperiode! En het levert natuurlijk een goed gevulde portemonnee op.

Successen moeten worden gevierd, luidt het credo in ‘Lampegat’. Zo bruist het niet alleen in de week van carnaval, maar wordt er ook doorgezakt bij de payday borrels en spontane feestjes die ontstaan op het pand na een werkdag. De Brabantse gemoedelijkheid staat hoog in het vaandel, wanneer je de deur van het pand aan Wal 1 te hartje centrum Eindhoven binnenkomt. Eerst hard werken om vervolgens op de behaalde resultaten te proosten aan de bar. Kan jij je vinden in het hierboven geschetste profiel van je Eindhovense toekomstige collega’s? Loop dan snel eens binnen of solliciteer hier op onze site.

Inside Fonky Sales Eindhoven

Het team

Fonky Eindhoven Stories

Locatie

Acties

Als werknemer bij Fonky Sales Eindhoven krijg je toegang tot acties en/of kortingen bij de onderstaande merken.

“Een informele setting met super leuke collega’s die allemaal dezelfde visie hebben en met de flexibiliteit van Fonky Sales is alles mogelijk! Tevens zijn de verdiensten bovengemiddeld en wordt je goed voor beloond voor al je ‘kei’ harde werk!” – Andre Filippetti, Fonky Sales

“Een informele setting met super leuke collega’s die allemaal dezelfde visie hebben en met de flexibiliteit van Fonky Sales is alles mogelijk! Tevens zijn de verdiensten bovengemiddeld en wordt je goed voor beloond voor al je ‘kei’ harde werk!”

Andre Filippetti, Fonky Sales