Bijbaan Groningen

Solliciteren bijbaan

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

null
Pand bijbaan Groningen

Bijbaan Groningen

Solliciteren bijbaan

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Adres

Poelestraat 21

9711 PH Groningen

Contact

Social media

Over Fonky Sales Groningen

Onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Fonky Sales Groningen: Groningen, Koningen! Zo doen ze er alles aan om de beste van de beste te zijn en dus met de dikste portemonnee thuis te komen na een dag strijden op straat, langs de deuren of op een beurs. Nergens anders wordt resultaat zo kenmerkend gevierd als in ‘het hoge Noorden’.

De sales mentaliteit en kwaliteit wordt al sinds de oprichting van de eerste Fonky Sales vestiging geroemd. Dus de perfecte leerschool om jouw eerste stappen in sales te maken. En wie weet wat er verder nog voor je in het verschiet ligt?

Het pand van beste bijbaan van Groningen is al jaren gevestigd in het centrum en sinds kort gelegen aan de Poelestraat 21. Hierdoor is Fonky Sales Groningen niet meer weg te denken uit de binnenstad. Loop de deur uit en je loopt letterlijk (lees letterlijk) de beste en gezelligste kroegen in. Gezien het grote aantal werknemers binnen deze vestiging is er altijd wel iemand te porren om een deurtje verder te kijken óf om gewoon lekker aan de bar op het pand te blijven plakken. Zie jij deze vorm van ontwikkelen, verdienen en vieren als de perfecte bijbaan om jouw studentenleven mee in te vullen? Dan weet je ons te vinden op het bovenstaande adres en anders kan je natuurlijk via de site solliciteren.

Inside Fonky Sales Groningen

Het team

Fonky Groningen Stories

Locatie

Acties bijbaan Groningen

Als werknemer bij Fonky Sales Groningen krijg je toegang tot acties en/of kortingen bij de onderstaande merken.

“Nait soezen moar broezen!” – Jan-Willem van Dalen, Fonky Sales

“Nait soezen moar broezen!”

Jan-Willem van Dalen, Fonky Sales

Op zoek naar een vaste baan?

Ben jij op zoek naar vaste baan als Sales Manager of Sales Recruiter in Groningen? Bekijk dan hier de openstaande vacatures.