Bijbaan Nijmegen

Solliciteren bijbaan

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

null

Bijbaan Nijmegen

Solliciteren bijbaan

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Adres

Tweede Walstraat 20

6511 LV Nijmegen

Contact

Social media

Over Fonky Sales Nijmegen

“De stad van de vierdaagse en dat is mooi bedacht, het excuus om te zuipen is dan een week lang van kracht. Met plein ’44 en de Waalkade voorop, in De Fuik of De Muts, Het Paleis of Bascafé, overal zo gezellig daar krijg je je collega’s wel mee.”

Hoe meer zielen hoe meer vreugd is een gezegde waar wij allemaal achter staan. Zie jij jezelf werken met jonge collega’s en durf jij uit je comfort-zone te stappen, wacht dan niet langer en loop een keertje binnen! Of je nou op zoek bent naar een bijbaan voor langere tijd, een tijdelijke/parttime bijbaan of vakantiewerk, bij Fonky Sales Nijmegen ben je aan het goede adres. Wij bieden studenten veel flexibiliteit, door ze wekelijks zelf hun werkdagen te laten bepalen. Dit maakt werken als Sales Agent tot de perfecte studentenbaan

Fonky Sales Nijmegen kan met recht een gemêleerd gezelschap worden genoemd, met werknemers uit verschillende windstreken, achtergronden en uiteenlopende opleidingen. Kenmerkend zijn de payday borrels die boven in eigen kroeg ‘Kaap de Goede Hoop’ worden georganiseerd. Daar worden met enige regelmaat de behaalde successen en gevulde portemonnees tot in de late uurtjes gevierd. De krenten in de Fonky Sales Nijmegen-pap, noemen we dat. Maar dat is natuurlijk niet de enige hotspot die Nijmegen ons te bieden heeft.

Nijmegen is op zich natuurlijk al een hotspot tijdens de Nijmeegse Vierdaagse, waar de stad een week compleet lang op zijn kop staat. Maar denk ook aan de oudste winkelstraat die Nijmegen kent; de Lange Hezelstraat. Voor velen onbetwist de leukste en gezellige straat van de binnenstad. Sta je graag met je voeten in het zand en water? Dan biedt het ‘Waalstrandje’ genoeg mogelijkheden tot ontspanning na een intensieve shift. Wat dat betreft ben je in Nijmegen wel even zoet!

Al met al een fraaie mengelmoes van redenen om eens voet aan wal te zetten aan de Tweede Walstraat, hartje centrum Nijmegen. Een bakkie koffie staat altijd voor je klaar en wie weet is er ook voor jou een plek als Sales Agent, Coach, Professional of misschien zelfs wel Manager weggelegd. The sky is the limit binnen Fonky Sales Nijmegen. Dus droom jij weg bij het idee van uitgebreid vierdaagse vieren met je riant gevulde portemonnee, of een avondje afzakken in eigen kroeg? Solliciteer direct of wandel gerust binnen bij ons pand. Je bent altijd welkom!

Inside Fonky Sales Nijmegen

Het team

Fonky Nijmegen Stories

Locatie

Acties

Als werknemer bij Fonky Sales Nijmegen krijg je toegang tot acties en/of kortingen bij de onderstaande merken.

“Al mot ik krupe op blote voeten goan, ik wil nog één keer die Fonky Victory Bell heuren sloan.” – Dionnik van Sprundel, Fonky Sales

“Al mot ik krupe op blote voeten goan, ik wil nog één keer die Fonky Victory Bell heuren sloan.”

Dionnik van Sprundel, Fonky Sales

Op zoek naar een vaste baan?

Ben jij op zoek naar vaste baan als Sales Manager of Sales Recruiter in Nijmegen? Bekijk dan hier de openstaande vacatures.