Bijbaan Rotterdam

Solliciteren bijbaan

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

null
Pand bijbaan Rotterdam

Bijbaan Rotterdam

Solliciteren bijbaan

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Adres

Schiekade 113A

3033 BJ Rotterdam

Contact

Social media

Over Fonky Sales Rotterdam

Bij Fonky Sales Rotterdam luidt het motto: ‘Niet lullen, maar poetsen’. Aan de Schiekade 113 is de leukste bijbaan van Rotterdam gevestigd! Wij zijn gezellig, want onze borrels zijn niet te evenaren, wij zijn sportief, want we pakken de SWAP-fiets naar onze shift en we zijn ook nog eens steengoede verkopers. En voor het geval je dat al bent als je bij ons binnen komt wandelen; dan maken we toch een steengoede verkoper van je?

Want ‘wij zijn Fonky Sales Rotterdam, ken je dat niet horen dan?!’. Rotterdam is een stad waar je ondanks haar rauwe randjes van gaat houden. Zwerf na de shift eens over ‘t Weena, aan het einde zie je daar het prachtige Hofplein. Na het behalen van een dikke score duik je daar zo in de fontein! Na de payday geef je je geld uit in de Koopgoot, om vervolgens na een van de borrels af te zakken in de Witte de Withstraat!

Heb je een winnaarsmentaliteit en ben jij een gezelligheidsdier wiens hart sneller gaat kloppen van een goed gevulde portemonnee? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jou. En jij ook naar ons, zo blijkt. Bij Fonky Sales Rotterdam ben je onderdeel van een geoliede sales machine die een potje bierpong na de werkdag tot Olympische sport heeft verheven.

Dus wacht niet langer en loop bij ons binnen of solliciteer via het formulier hierboven! Dan wordt jij door ons opgebeld en krijg jij een kennismaking met onze Sales Recruiter die nog veel meer praktische informatie voor je heeft.

Inside Fonky Sales Rotterdam

Het team

Fonky Rotterdam Stories

Locatie

Acties

Als werknemer bij Fonky Sales Rotterdam krijg je toegang tot acties en/of kortingen bij de onderstaande merken.

“Een hechte vestiging die met plezier wil laten merken te streven voor de beste ontwikkeling en verdiensten, en dit weet te combineren met een mooi stuk gezelligheid tot in de avonduren!” – Gerben de Blaaij, Fonky Sales

“Een hechte vestiging die met plezier wil laten merken te streven voor de beste ontwikkeling en verdiensten, en dit weet te combineren met een mooi stuk gezelligheid tot in de avonduren!”

Gerben de Blaaij, Fonky Sales

Op zoek naar een vaste baan?

Ben jij op zoek naar vaste baan als Sales Manager of Sales Recruiter in Rotterdam? Bekijk dan hier de openstaande vacatures.