Bijbaan Tilburg

Solliciteren bijbaan

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

null

Bijbaan Tilburg

Solliciteren bijbaan

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Adres

Schouwburgring 157

5038 TW Tilburg

Contact

Social media

Over Fonky Sales Tilburg

Als Tilburger ben je een ‘Kruikezeiker’ en als je een beetje geluk hebt een Kruikezeiker met de leukste bijbaan van de hele stad. Het kan geen toeval zijn dat Koning Willem II ooit over Tilburg zei: ‘’Hier adem ik vrij en voel ik mij gelukkig’’ en dat Fonky Sales ruim anderhalve eeuw later haar deuren opende en nu extra glans kent door het pand aan de Schouwburgring 157. Home of Fonky Sales Tilburg!

Fonky Sales Tilburg is de jongste vestiging. Naast je opleiding aan de Tilburg University, Avans of Fontys vind je bij ons plek om je (nog) verder te ontwikkelen op salesgebied én een riant zakcentje over te houden aan het einde van de maand.

In Tilburg zetten wij samen ons beste beentje voor om verder te groeien, maar ook om jou dat beetje extra bagage mee te geven voor het verloop van je verdere professionele carrière. Zie jij het zitten om na een dag goed geld verdienen een pintje te pakken op het pand en vervolgens uit te waaien in één van de talloze kroegen die Tilburg rijk is? Dan wordt het tijd om bij ons aan te kloppen om eens te proeven aan de Fonky Sales cultuur en wie weet helpen wij elkaar stappen te maken voor de toekomst! Je kan natuurlijk ook solliciteren via onze site.

Inside Fonky Sales Tilburg

Het team

Fonky Tilburg Stories

Locatie

Acties

Als werknemer bij Fonky Sales Tilburg krijg je toegang tot acties en/of kortingen bij de onderstaande merken.

“In een bedrijf als Fonky Sales waar opleiden centraal staan, kan je jezelf in Tilburg perfect ontwikkelen. De ideale brug tussen je studententijd en een parttime of vaste baan.” – Diederik Paes, Fonky Sales

“In een bedrijf als Fonky Sales waar opleiden centraal staan, kan je jezelf in Tilburg perfect ontwikkelen. De ideale brug tussen je studententijd en een parttime of vaste baan.”

Diederik Paes, Fonky Sales

Op zoek naar een vaste baan?

Ben jij op zoek naar vaste baan als Sales Manager of Sales Recruiter in Tilburg? Bekijk dan hier de openstaande vacatures.