Bijbaan Utrecht

Solliciteren bijbaan

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

null

Bijbaan Utrecht

Solliciteren bijbaan

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Adres

Kaatstraat 28

3513 BK Utrecht

Contact

Social media

Over Fonky Sales Utrecht

Fonky Sales Utrecht zit gevestigd in het centrum van Utrecht. Naast dat er op deze plek de beleidsmatige keuzes worden gemaakt, wordt er natuurlijk ook op hoog niveau sales bedreven! Gegarandeerd dat bij je eerste bezoek al de strijdkreet ‘Uuuu!’ om je oren vliegt. Dit is de karakteristieke manier van onze collega’s om kenbaar te maken dat er weer een record is gesneuveld of een Uuuu-waardig resultaat is behaald.

De Domstad kent met de Domtoren, de hoogste kerktoren, het ‘plafond’ van Nederland. Niets minder dan dat is ons streven als we het pand verlaten om weer een dag aan het werk te gaan: we gaan door het plafond heen! De beloning daarvoor merken we bij deze best betaalde bijbaan van Utrecht niet alleen aan onze portemonnee, maar ook aan de gezelligheid. Als het salarisstrookje weer op de mat beland wordt dankbaar van de gelegenheid gebruik gemaakt om een naastgelegen kroeg af te huren om hier vervolgens meermaals op te proosten tijdens de welbekende payday borrels.

‘’Bij Fonky Utrecht vinden we overal wat van en als we er niets van vinden, dan hebben we er wel een mening over’’, aldus vestigingsmanager Thom. Fonky Utrechters zijn niet op hun mondje gevallen, wat een positieve uitwerking heeft op de gezelligheid binnen de muren aan de Oudenoord. Wil jij hier onderdeel van worden? Loop dan snel bij ons naar binnen of solliciteer direct via onze site!

Inside Fonky Sales Utrecht

Het team

Bijbaan Utrecht Stories

Locatie

Acties

Als werknemer bij Fonky Sales Utrecht krijg je toegang tot acties en/of kortingen bij de onderstaande merken.

“Het mooie aan Fonky Sales Utrecht is dat we naast het hard werken een hechte groep zijn waarmee we regelmatig samen leuke dingen doen!” – Iris van Duin, Fonky Sales

“Het mooie aan Fonky Sales Utrecht is dat we naast het hard werken een hechte groep zijn waarmee we regelmatig samen leuke dingen doen!”

Iris van Duin, Fonky Sales

Op zoek naar een vaste baan?

Ben jij op zoek naar vaste baan als Sales Manager of Sales Recruiter in Utrecht? Bekijk dan hier de openstaande vacatures.